Om FOGG

FOGG Gildeskål er et norsk, high-end merke for åpne og eventyrlystne menn. FOGGs plagg er inspirert av oppdagere, sjømenn og det arktiske landskapet og knytter ham til natur og tradisjon.

Kolleksjonen består av luer, skjerf og singleter, med spesielt fokus på luer og deres passform. De stilrene og eksklusive ullplaggene skapes ved å kombinere moderne design og tradisjonelt håndverk med Arktisk råhet. Kvalitet og materialitet er viktig. FOGGs rene ullplagg produseres i Norge og i Europa, designet er klassisk, og plaggene lett å style og kombinere med ulike stiler. Du føler deg vel i FOGG, og det er disse plaggene du velger å ta med når du reiser.

FOGG er grunnlagt og drives av søstrene Gøril Pedersen og Frøydis Pedersen fra Gildeskål. Gøril har Mesterbrev som bunadstilvirker – hennes profesjon er å håndsy bunader – og Frøydis har mange års erfaring som arkitekt. De bruker sin ekspertise fra håndverk og design til å skape nye plagg og tolke gamle modeller. Siden de kommer fra Nordlandskysten kjenner godt de til utfordringen med å være velkledd i et kaldt klima og røft vær.

Møt designerne

 • FOGG_Gildeskal_Gøril_Pedersen

  Gøril Pedersen

  Daglig leder og & designer

 • FOGG_Gildeskal_Frøydis_Pedersen

  Frøydis Pedersen

  Kreativ leder & designer

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.